Forside / Om mig

Jeg kan

√ Revision og er uddannet hos PwC med i alt 10 års erfaring

√ HD (R) fra CBS samt bestået fagene til registreret revisor (÷ hovedopgave)

√ Økonomi og har været økonomichef i både faste og interim (midlertidige) stillinger.

√ Regnskab og har været regnskabschef og koncernregnskabschef i både faste og interim stillinger.

Bestyrelsesarbejde & ledelsesgrupper og har siddet i 2 bestyrelser og adskillige ledelsesgrupper.

Controlling – mest business og projekter, men også financial (konsolidering og datterselskaber).

Personaleledelse og har oplært elever, associates og CMA’ere (Cand.merc.aud) hos PwC samt haft ansvar for ledelse af IT, administration, regnskab, løn, bogholderi, kantine og controllere i private og offentlige virksomheder.

Rekruttere & talentteste som headhunter og certificeret TT38 tester.

√ Projektlede store som små projekter – det kan være nye systemer, reorganisering eller ved opkøb/frasalg.

Coache og er uddannet Lifecoach (360 grader) hos ID Academy

Midlertidig kollega, Mie Liv Hansen

Jeg er

√ Udviklende og ser potentiale og muligheder for succes. Jeg elsker at hjælpe og udvikle mennesker og virksomheder.

√ Koordinerende i projekter, så det ønskede resultat opnås. Selv de sværeste opgaver og projekter kan jeg styre, og jeg beholder overblikket og har overskud til at fortælle andre, hvor det er, vi skal hen. Jeg er effektiv, fleksibel og samarbejdende, så samspillet mellem forskellige interessenter bliver optimalt.

√ Målrettet og vil altid opnå noget mere. Det at nå ting, få dem gjort, nå målet og gøre det igen og igen tænder mig. Jeg ”løber” hurtigere end de fleste og tænker altid i nye mål. Jeg elsker at nå et mål med og for en kunde, men lynhurtigt ser jeg også nyt udviklingspotentiale og flere forbedringsmuligheder. Jeg er på evig jagt efter nye mål 24/7/365, og jeg er ved- og udholdende.

√ Strategisk og har overblik og forudser forhindringer og finder altid den bedste fremgangsmåde. Jeg tør igen og igen stille dig spørgsmålet ”Hvad nu hvis?” Jeg tør også vælge retning og at handle på mine valg. Jeg er den fødte dirigent, og en blanding af en spåmand og en hærfører.

√ Fleksibel og lever i nuet og reagerer mest på det, der sker lige nu og her. Jeg er ikke bange for det uforudsete – tværtimod forventer jeg, at det kommer og får det bedste ud af situationen. Min fleksibilitet er stor, men jeg er samtidig god til at planlægge. Og forandringsledelse er noget af det, som gør livet værd at leve.

Virksomheder jeg allerede har arbejdet med:

Anbefalinger